Udstillings aktiviteter i 2024:


Nu er Læsø kunstfestival 2024 en realitet.

Det er  godt10 år siden LKF blev stiftet og vi glæder os til i uge 30 endnu engang at præsentere et stærkt hold af dygtige kunstnere. Som tidligere år ligger udstillingsstederne spredt ud over hele øen - fra Vesterø til Østerby.

LKF2024 åbner i Byrum d. 22 /7 kl 11 med en festlig sammenkost, hvor vi håber rigtig mange har lyst til at deltage. På ophængte foto plancher vil der være god information om de enkelte kunstneres arbejdsområder, værker ,biografi mm. Hop op på cyklen.... alle udstillinger kan nås på cykel. Herved kan man nyde både Læsøs dejlige natur og se kunst samtidigt. Henriette

Ugen igennem kan man opleve en mangfoldighed af spændende kunst, der viser en bred pallette af musik og sang, foredrage, workshops og pop up koncerter. Alle detaljer om udstillingstederne og ugens begivenheder er beskrevet i Kunstfestivalens flotte katalog.

En af årets kunstnere siger: Som kunstner arbejder vi med alle vores sanser, når vi vælger farver, betragter linjer i landskabet, høre smukke toner eller med hænderne former i det bløde ler. Det er et urgammelt behov at tegne, forme og skabe. Inspirationen kan være et solstrejf, en bølge, en drøm, en musling, eller måske en provokation. Behovet for at udtrykke sig kreativt og bruge sanserne ligger dybt i os alle.

Så luk øjnene et øjeblik

Træk vejret dybt ind

Åben sanserne

På gensyn på Læsø Kunstfestival 2024.

Henriette Flindt.

 

31-Oktober-2016

Del siden