Udstillings aktiviteter i 2021 :

Udstiller 2021:

Nu er Læsø kunstfestival 2021 en realitet.

Det er 10 år siden LKF blev stiftet og vi glæder os til i uge 30 endnu engang at præsentere et stærkt hold af dygtige kunstnere. Som tidligere år ligger udstillingsstederne spredt ud over hele øen - fra Vesterø til Østerby og fra Storedal i nord tol Tørkeriet i syd.

Traditionen tro åbner vi LKF på Saltssyderiet d. 26 /7 kl 11 med en festlig sammenkost, hvor vi håber rigtig mange har lyst til at deltage. På ophængte foto plancher vil der være god information om de enkelte kunstneres arbejdsområder, værker ,biografi mm. Hop op på cyklen.... alle udstillinger kan nås på cykel. Herved kan man nyde både Læsøs dejlige natur og se kunst samtidigt. 

Ugen igennem kan man opleve en mangfoldighed af spændende kunst, der viser en bred pallette af musik og sang, foredrage, workshops og pop up koncerter. Alle detaljer om udstillingstederne og ugens begivenheder er beskrevet i Kunstfestivalens flotte katalog.

Til hver kunstfestival har vi igennem årene valgt et emne, der passer ind i vores aktuelle tid.  I år er emnet Sanserne.

En af årets kunstnere siger: Som kunstner arbejder vi med alle vores sanser, når vi vælger farver, betragter linjer i landskabet, høre smukke toner eller med hænderne former i det bløde ler. Det er et urgammelt behov at tegne, forme og skabe. Inspirationen kan være et solstrejf, en bølge, en drøm, en musling, eller måske en provokation. Behovet for at udtrykke sig kreativt og bruge sanserne ligger dybt i os alle.

Vi vil gerne invitere alle festivalens gæster til at lægge vejen forbi Store Dal og bringe sanserne i spil på den godt 1km lange Sansesti. Her har 33 kunstnere placeret kunstværker, der fortolker en af vores 7 sanser. Stien starter ved parkeringspladsen og fører gennem en lille skov, over lyngarealerne og vider til stranden. Her vil man undervejs opleve kunstobjekter der hænger i træerne og skulpturer der med mellemrum dukker op langs stien og i havet.

Så luk øjnene et øjeblik

Træk vejret dybt ind

Åben sanserne

Træd ud på stien og nyd naturen og kunsten.

På gensyn på Læsø Kunstfestival 2021.

Bestyrelsesformand

Henriette Flindt.

 

 

 

 

 

  

31-Oktober-2016